GEZOND & FIT

Wetenschappelijk onderzoek bewijst het en we ervaren het elke dag in onze praktijk: om gezond en fit te blijven is bewegen belangrijk.

  • Het vermindert stress.
  • Het houdt je hart gezond.
  • Het zorgt ervoor dat je beter slaapt.
  • Het versterkt je botten.
  • Het geeft extra energie.
  • Het houdt je gewicht op peil.
  • Het vergroot je zelfvertrouwen.
  • Het verbetert de kwaliteit van leven.

Een gezonde leefstijl, daar draait het om. Daarbij speelt niet alleen bewegen en sport een rol, maar bijvoorbeeld ook gezonde voeding. Wij adviseren je daar graag over.

Beweegplan op maat
Bewegen is niet altijd gemakkelijk of vanzelfsprekend. Juist voor de mensen voor wie dat geldt, kunnen wij veel betekenen. Dat doen we met onder andere een beweegplan op maat. We hebben beweegprogramma’s voor verschillende doelgroepen. Train je liever alleen, dan kun je een gesprek aangaan met onze personal trainer. Afhankelijk van wat je wilt bereiken – bijvoorbeeld afvallen, meer spierkracht, meer energie en vitaliteit of stressvermindering – kan hij voor jou persoonlijk een beweegplan maken. Tijdens de programma’s focussen we ons vooral op het ontwikkelen van kracht, conditie en snelheid.

Partners in beweging
Als fysiotherapeuten hebben wij onze eigen expertise. Om je extra te ondersteunen in fit en gezond leven, werken we samen met een aantal partners die aanvullende expertises hebben. Zij zijn verschillende dagdelen bij ons in de praktijk.

Eet & Zo

Anne Leferink

Sportdiëtiste en diëtiste

Verlangt u naar advies op maat over voeding, al dan niet in relatie tot sport? Tijdens het spreekuur kunt u uitgebreid ingaan op alle facetten van voeding. Dankzij de ruime ervaring op het gebied van ondergewicht, overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, COPD en sportvoeding kunt u praktische voedingsadviezen en dieetbegeleiding verwachten.

Anne Leferink houdt haar spreekuur in onze praktijkruimte. Vier behandeluren worden vergoed door uw verzekering. Kijk voor de zekerheid uw polis goed na. Daarnaast is het mogelijk om vrijblijvende informatie over voeding en dieet op de vragen. Meer informatie vindt u op www.anneleferink.nl

Maak een afspraak: 06 – 22 80 64 16  of info@anneleferink.nl

Podotherapie Oost-Nederland

Walijne Schoenmaker en Koen Verheijen

Podotherapeuten

Podotherapie Oost-Nederland is een innovatieve praktijk die zich richt op de primaire voetklachten. Denk hierbij aan ingegroeide teennagels, hardnekkige likdoorns en wondbehandelingen. Een belangrijk onderdeel is het aanbieden van direct toepasbare therapie, zoals vilttherapie en de meer definitieve therapieën. Beschermende of corrigerende ortheses, teenprotheses, nagelbeugels of podotherapeutische zolen vallen onder hun expertise.

Het innovatieve karakter blijkt uit het gebruik van een druksysteem en de nieuwste CAD/CAM-techniek, die zij inzetten voor het twee- en driedimensionaal scannen van voeten, het modelleren van scans en het vervaardigen van podotherapeutische zolen. Uitgangspunt is altijd om met zo min mogelijk hulpmiddelen een zo optimaal mogelijke zorg te bieden.

Maak een afspraak: Bel 0541 – 20 02 12 of denekamp@podotherapie.org