FYSIOTHERAPIE

Fysiotherapie richt zich specifiek op het menselijk houdings- en bewegingsapparaat. Word je in het dagelijks leven belemmerd bij het bewegen door bijvoorbeeld ziekte, pijnklachten, bewegingsbeperkingen of loop- en evenwichtsproblemen, dan helpt fysiotherapie je om zo snel mogelijk weer pijnvrij te kunnen bewegen. Met duurzaam resultaat.

Fysiotherapie: de behandeling
Als na de intake en het onderzoek blijkt dat fysiotherapie je op de beste manier van je klachten afhelpt, stellen we een behandelplan op. Daarbij kijken we naar je specifieke klachten, maar vooral naar de oorzaak ervan. Een behandeling duurt ongeveer een half uur. Daarnaast zetten we regelmatig specifieke (fitness)apparatuur in en geven je oefeningen om thuis te doen. Omdat we het belangrijk vinden dat je klachten wegblijven, geven we goede voorlichting. We leggen uit waar de klachten vandaan komen en wat je concreet kunt doen om ze in de toekomst te voorkomen. Ook begeleiding bij het leren omgaan met pijn of een beperking hoort erbij.

Omdat we vooral naar de oorzaak kijken, streven we ernaar om je binnen 1 tot 5 behandelingen klachtenvrij te laten zijn. Zelfs als je langdurig klachten hebt.

Meer informatie over de vergoedingen kunt u hier lezen.