HART 360

Hart 360 is een beweegprogramma dat speciaal is samengesteld voor mensen met (een verhoogd risico op) hart- en vaatziekten en voor mensen die na hartrevalidatie zelfstandig verder willen trainen aan een gezond lichaam en meer energie. Veilig en doelgericht trainen, onder begeleiding van ervaren fysiotherapeuten.

Hart 360: de training
Tijdens de eerste training brengt een ervaren fysiotherapeut je lichamelijke conditie in kaart. Op basis daarvan krijg je een veilig en tegelijkertijd uitdagend trainingsprogramma op maat. Zo werk je effectief aan je persoonlijke doelen. Voorbeelden zijn:

  • Kracht en uithoudingsvermogen verbeteren.
  • Opnieuw vertrouwen in je lichaam krijgen.
  • Angst voor inspanning overwinnen.
  • Je grenzen leren kennen.

Onder deskundige begeleiding van een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten doe je loop- en fietstraining en werk je aan kracht en uithoudingsvermogen. Met een circuittraining train je alle spieren in het lichaam. Vrije oefeningen verbeteren je coördinatie, lenigheid en balans.

Een bewezen methode
Goede begeleiding is essentieel. De therapeuten van het Hart 360-programma hebben daarom een specifieke, uitgebreide opleiding gevolgd om een goed op de klachten afgestemd trainingsprogramma samen te stellen en je optimaal te ondersteunen.

Meer informatie over de vergoedingen kun je hier lezen.