REVALIDATIETHERAPIE

Revalidatietherapie helpt je om je dagelijkse leven weer zo goed mogelijk op te pakken na bijvoorbeeld (langdurige) ziekte, een ziekenhuisopname of een operatie. Ook bij oncologische en neurologische aandoeningen kan revalidatietherapie veel betekenen. Het zal niet altijd gemakkelijk gaan, maar we kunnen meer bereiken dan je nu misschien voor mogelijk houdt.

Veel patiënten ervaren de afstand tussen huis en revalidatiecentra als ver. Wij bieden in onze praktijk de mogelijkheid dichter bij huis aan de revalidatie te werken, onder deskundige supervisie. Onze praktijkruimte is rolstoelvriendelijk en rolstoel toegankelijk.

Revalidatietherapie: de behandeling
Wij streven niet alleen naar een goede, maar bovenal naar een blijvende oplossing. Onze revalidatietherapeuten kijken daarom niet alleen naar de kwetsuur, maar ook naar de manier waarop en de mate waarin je lichaam in staat is zo’n ‘zwakke plek’ op te vangen. Wij noemen dat 360° kijken.

We zoeken samenhang tussen fysiotherapie, revalidatietherapie en medisch trainen. Op die basis ontwikkelen we, in nauw overleg met de behandelend specialist, een programma dat ervoor zorgt dat je steeds meer kunt. Tegelijkertijd helpen we je de belastbaarheid van je lichaam te verhogen. Dat voorkomt overbelasting of terugkeer van je klacht. Revalidatie en training gaan bij ons hand in hand.

Meer informatie over de vergoedingen kunt u hier lezen.