POWERSLED TRAINING

Powersled training is een revolutionaire trainingsmethode die sporters een hoog acceleratievermogen geeft. Je verbrandt razendsnel vet en het is een ideale training om actief te herstellen van spierblessures. Tijdens de trainingen doe je oefeningen met een door gewichten verzwaarde slee. Snel meer kracht, dat is de insteek.

Powersled training: de inhoud
Op basis van de vraag waarmee je binnenkomt, maken we een doelgericht, persoonlijk trainingsprogramma. Trainingsdoelen zijn onder andere:

 • Snellere revalidatie
  Voor sporters die revalideren is de Powersled uitermate geschikt, omdat het kracht traint zonder grote spierbelasting.
 • Een strakker en fitter lichaam
  Tijdens het duwen en trekken van de Sled gebruik je op een krachtige manier alle spieren in je lijf en daardoor ga je snel van suiker- naar vetverbranding. Je herstelt gauw na een training en kunt zonder problemen meerdere keren per week voluit aan de bak.
 • Hoger acceleratievermogen
  Zo snel mogelijk van stilstand naar volledige snelheid kunnen gaan. Een grotere explosiviteit is in veel (team)sporten het verschil tussen winnen en verliezen.
 • Meer kracht en uithoudingsvermogen
  Een Powersled training is kort en explosief en daardoor geschikt om vaker in te zetten. Het trainingsresultaat is hoog.

Er zijn meer dan 30 verschillende oefeningen, waarmee we tijdens een Powersled training variƫren. Het zijn allemaal varianten op het trekken, duwen of slepen van de verzwaarde slee. Het is een perfecte training om met lage impact een hoge weerstand te overwinnen.

Je zult de Powersled ook regelmatig tegenkomen tijdens personal trainingen en teamtrainingen, of bij sportfysio en revalidatietherapie. Het is een laagdrempelig en tegelijkertijd extreem krachtig instrument.

Certified Powersled Instructor
Als je het beste uit Powersled wilt halen, kun je de training het best volgen bij een gecertificeerde trainer. Onze Powersled instructeur heeft als fysiotherapeut een aanvullende opleiding gevolgd en is gecertificeerd deze training te geven. Jaarlijkse nascholing is noodzakelijk om het certificaat te behouden.

Meer informatie over de vergoedingen kun je hier lezen.