TEAMTRAINING

Teamtraining brengt sportteams in korte tijd grote stappen verder. Sportteams presteren op hun best als niet alleen de technische vaardigheden van alle spelers goed zijn, maar ook hun (sprong- en slag)kracht, wendbaarheid en accelererend vermogen. Aan die laatste zaken werken we tijdens de teamtrainingen. Daarbij maakt het niveau dat je hebt als team of individuele sporter niet uit. Zowel recreanten als topsporters kunnen bij ons terecht.

Teamtraining: de inhoud
Als trainer kom je met een bepaalde hulpvraag bij ons binnen. Afhankelijk daarvan testen we de spelers op wat ze kunnen en waar ze staan. Samen maken we een gericht plan van aanpak om ervoor te zorgen dat je team sterker wordt. Pittig en behoorlijk uitdagend. Spelers gaan gegarandeerd tot het uiterste, maar nooit eroverheen.

De kracht van de teamtraining zit hem in de afwisseling. We zetten bijvoorbeeld fitness, krachttraining, Kettlebells en Powersleds in om spelers sneller, krachtiger en explosiever te maken.

Ervaren, gecertificeerde trainers
Onze teamtrainer is een gecertificeerde personal trainer en fysiotherapeut. Daarnaast is hij gecertificeerd als Powersled instructeur en Kettlebell instructeur. Hij volgt jaarlijks bijscholingscursussen om zijn certificaten te behouden.

Meer informatie over de vergoedingen kun je hier lezen.