MYLOGENICS

Unieke revolutionaire behandelmethode. Fysio 360 is de enige in Overijssel die Mylogenics™ aanbiedt!

De revolutionaire behandelmethode Mylogenics™ is erop gericht om je zo snel mogelijk pijnvrij te laten bewegen. En dat met blijvend resultaat. Het is een methodiek die is ontstaan vanuit verschillende behandelvormen en focust zich op preventie, prestatieverbetering en behandeling.

Mylogenics™: de behandeling
Tegenwoordig worden veel verschillende technieken toegepast om diverse problemen op te lossen. Vaak wordt hierbij maar naar één factor gekeken bij het vaststellen van de klacht. Helaas zijn de resultaten hiervan vaak teleurstellend. Bij de Mylogenics™ methode wordt eerst onderzocht waar de klacht vandaan komt. Iedereen is verschillend en vaak hebben klachten te maken met verschillende factoren. Vervolgens combineren we de meest succesvolle en effectieve technieken van diverse myofasciale methoden gecombineerd met methoden als Muscle Activation, Functional Stretching, Functional Medicine en Manual Concepts.

Diverse specifieke testprotocollen, zoals kracht-, lengte- en subtiele provocatie testen, helpen bij het vaststellen van disfuncties en daardoor kan er gericht, snel en effectief de oorzaak van de klachten worden behandeld.

Met Mylogenic™s leer je zwakke schakels direct te versterken, een doelgericht trainingsschema te maken en, indien noodzakelijk, het herstel te bevorderen met behulp van de juiste voeding en supplementen.

Meer informatie over de vergoedingen kunt u hier lezen.