ONZE PRAKTIJK

Wij zoeken naar de kern van je probleem. Waar komen klachten nou echt vandaan? Dat doen we door te kijken naar het totale samenspel van alle structuren, houding en gedrag. Elk individu, iedere klacht is uniek. Daarom stellen we een persoonlijk, op maat gemaakt behandelplan op. We kijken naar de totale persoon, naar alle structuren, houding en gedrag.

Onze visie: 360° kijken

Een lichamelijke klacht staat nooit op zichzelf. Wij gaan op zoek naar de bron van het probleem. Wat is de oorzaak van de pijnklachten? Pas als we dat weten, kunnen we er samen voor zorgen dat klachten zo snel mogelijk verdwijnen en daadwerkelijk weg blijven. Daar waar volledig herstel niet (meer) mogelijk is, kijken we hoe we het bewegen zo comfortabel mogelijk kunnen maken. Dat doen we niet alleen door de pijnklachten aan te pakken, maar ook door ervoor te zorgen dat je lichaam zo goed in balans is, dat klachten niet verergeren of terugkomen. Verder kijken dan het symptoom, terug naar de kern. Dat is onze 360° aanpak. Daarbij zorgen we ook voor een goede terugkoppeling naar de huisarts, zodat hij of zij een goed beeld heeft van het geboekte resultaat.

De cirkel doorbreken
Mensen kunnen over het algemeen meer dan ze denken. Als fysiotherapeuten zetten we dan ook sterk in op zelfredzaamheid. Wij reiken je oefeningen aan, maar je staat ook zelf aan het roer. We leren je wat je zelf kunt doen om terugkerende klachten te voorkomen.

Gespecialiseerde kennis
Als praktijk hebben we een breed behandelprogramma. Wat voor ‘beweegprobleem’ je ook hebt, wij willen je op een goede manier helpen.

Onze werkwijze

 1. Uitgebreide intake
  We luisteren, vragen door, laten je een aantal gerichte bewegingen of oefeningen doen en soms vragen we je specifieke houdingen aan te nemen. Zo kunnen wij achterhalen waar de bron van je probleem ligt.
 2. Advies behandelmethode
  Als we exact weten wat er aan de hand is, adviseren we welke behandelmethode of welk beweegprogramma voor jou het meest geschikt is. Soms kiezen we voor combinaties.
 3. Behandelplan op maat
  Op grond van onze bevindingen en de keuze van de behandelmethode tijdens de intake, maken we een behandelplan. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en helpen we je het snelst en meest effectief van je klachten af.
 4. Deskundige begeleiding
  Onze fysiotherapeuten hebben allemaal hun eigen specialisaties. Je wordt altijd begeleid door de fysiotherapeut die specialist is in jouw klachten. Waar nodig roepen we elkaars expertise in.

SPECIALISATIES

Wij geloven in de kracht van de mens. Door gericht de oorzaak van je beweegprobleem aan te pakken, kunnen we samen snel resultaat boeken. Ons streven is dat je binnen 1 tot 5 behandelingen klachtenvrij bent. Onze behandelvormen zijn up-to-date en bewezen effectief.

PROGRAMMA’S

Naast verschillende behandelvormen, bieden wij specifieke programma’s aan. Werk individueel of in een groep aan je herstel, extra kracht of aan je fitheid. De programma’s zijn voor iedereen toegankelijk. Je kan als sportteam bij ons trainen onder professionele begeleiding, maar ook als je na een operatie wilt oefenen.

GEZOND & FIT

Een goede leefstijl is belangrijk voor een gezond en fit lichaam. Denk daarbij aan gezonde voeding, sporten en op de juiste manier bewegen. Wij adviseren je graag. Wij werken met verschillende specialisten. Zo bieden wij in onze praktijk een diëtiste en een podotherapeut aan. Ook kunnen wij je een beweegplan op maat maken.