PERSONAL TRAINING

Personal training kies je als je echt wat wilt bereiken op sportief en lichamelijk gebied. Je gaat tot het uiterste en samen bereik je in minder tijd maximaal resultaat. Op een effectieve, grensverleggende en persoonlijke manier.

Personal training: het programma
Een personal trainer hoeft niet je beste vriend te worden. Hij moet je tot het uiterste brengen, zodat jij je doel behaalt. Of je nu een beginner of een doorgewinterde sporter bent, zonder plan geen resultaat. Afhankelijk van je vraag en doelstelling stellen we dan ook een persoonlijk trainingsprogramma op.

Omdat een programma altijd is afgestemd op jouw persoonlijke doelen, is geen training hetzelfde. We combineren kracht met cardio en werken buiten en in onze eigen fitnesszaal. We zorgen voor veel afwisseling, zodat je complete lichaam getraind wordt. Dat past binnen onze visie. Omdat we afwisseling zo belangrijk vinden, zetten we verschillende instrumenten in. Denk bijvoorbeeld aan Powersleds en Kettlebells.

Je doel behaal je niet alleen door goed te trainen. Vaak moet je je levensstijl aanpassen voor blijvend resultaat. Daarin kan onze personal trainer een belangrijke rol spelen. Hij inspireert en motiveert je om ook buiten de trainingen het beste uit jezelf te halen, met bijvoorbeeld voedings- en bewegingsadvies.

Personal trainer voor kracht- en conditie
Onze personal trainer is fysiotherapeut en daarnaast gecertificeerd als personal trainer. Jaarlijks volgt hij verschillende bijscholingscursussen. Daarnaast is hij gecertificeerd als Powersled instructeur en Kettlebell instructeur. Dat brengt jou op een verantwoorde, veilige manier zo snel mogelijk bij je doel.

Meer informatie over de vergoedingen kun je hier lezen.